After Life – Sæson 3 (2022)

KIM: ⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐

Mange blev imponerede over Ricky Gervais’ evner som skuespiller, da han søsatte sin Netflix-serie ‘After Life’, men her ved 3. sæson begynder metaltrætheden i konceptet at vise sig. Kim og Ann har set sæsonen og prøver at fortælle lidt mere om, hvor den halter. Premiere d. 14. januar, 2022.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

After Life følger den lokale avisjournalist Tony (Ricky Gervais), da han forsøger at komme sig over sin kone Lisas (Kerry Godliman) død af brystkræft. Selvom han er fast besluttet på at lade sin vrede gå ud over verden, lykkes det kun Tony at få sine venner og kolleger til at have endnu mere medlidenhed med ham. Kun enken Anne (Penelope Wilton), som han møder på den lokale kirkegård, er parat til at fortælle ham sandheden om hans opførsel.

You May Also Like