Annette (2021)

CASPER: ⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐

Når franske Leos Carax kaster sig over musicalformatet kan man kun være sikker på en ting: Det bliver ikke helt normalt, og ‘Annette’ er der også lidt af en udfordrende film på godt og ondt. Adam Driver og Marion Cotillard fører an i en film, der næsten fik Ann til at skride fra biografen, men som alligevel har noget, der fænger Casper. Premiere d. 16. december, 2021.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Under rampelyset i det glitrende Los Angeles ser Henry (Adam Driver), en stand-up’er med bidende humor, og Ann (Marion Cotillard), en verdenskendt operasangerinde, ud til at være et lykkeligt par. Deres perfekte og glamourøse liv bliver dog for altid ændret med ankomsten af deres første barn sammen, Annette (Devyn McDowell). Annette vokser op til at være en mystisk lille pige med en kraftfuld stemme og en skæbne, der kun kan beskrives som enestående. Instrueret af Leos Carax.

You May Also Like