Beforeigners – Sæson 2 (2021)

KIM: ⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐

Da folk fra fortiden for første gang begyndte at vende tilbage i første sæson af Beforeigners, blev kimen lagt til en serie med stort potentiale med allegoriske fortællinger om vores forhold til “de fremmede”. Ann var fan, men Kim har aldrig stiftet bekendtskab med serien, så hvordan går det nu, hvor anden sæson bliver lagt på vægtskålen?

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Et nyt fænomen begynder at ske over hele verden. Kraftige lysglimt forekommer i havet, og mennesker fra fortiden dukker op fra tre tidsperioder; stenalderen, vikingetiden og slutningen af 1800-tallet. Ingen forstår, hvordan det er muligt, og folk fra fortiden, kaldet “udlændinge”, har ingen hukommelse om, hvad der er sket. Byen Oslo har været synligt ramt af fænomenet, og der er ingen vej tilbage. Et par år senere er Alfhildr – der kommer fra vikingetiden – sammen med den udbrændte politibetjent Lars Haaland som en del af politiafdelingens integrationsprogram. Mens de efterforsker mordet på en kvinde med stenaldertatoveringer, gør Lars og Alfhildr uventede opdagelser.

You May Also Like