Encanto (2021)

CASPER: ⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐

Disneys 50. animationsfilm folder en magisk og farverig verden ud under latinamerikanske himmelstrøg, og har en fin pointe om familier og sorte får. Desværre pakkes pointen ind i en kalorielet historie uden sammenhæng, og det får Ann og især Casper op i det røde felt. Premiere d. 24. december på Disney+.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Walt Disney Animation Studios’ ‘Encanto’, med helt nye sange af den prisvindende Lin-Manuel Miranda, er fortællingen om den ekstraordinære Madrigal-familie, der bor skjult i Colombias bjerge i et magisk hus. Men da Mirabel, det eneste ordinære familiemedlem, opdager, at magien, der omringer deres hjem, er i fare, bliver hun familiens sidste håb.

You May Also Like