Film med sort humor: ‘Grosse Pointe Blank’ og ‘The Wolf of Wall Street’

(Sponsoreret indhold)

En god sort komedie får dig til at grine af de mest alvorlige og upassende ting.

Ann har fundet en nyklassiker frem med Martin Scorseses våde CBS-drøm ‘The Wolf of Wall Street’, hvor Leonardo DiCaprio viser dig den utrolige (men sande) historie om finanssvindleren Jordan Belfort. Fokus skifter fra penge til patroner, eks-kærester og social angst, når Casper anbefaler ‘Grosse Pointe Blank’ – en romantisk action-komedie med John Cuasck om en lejemorder, der beslutter at tage til genforeningsfest på sin gamle high school med et virvar af gangstere og lejemordere i hælene.

‘The Wolf of Wall Street’ kan i skrivende stund ses på Prime Video, Viaplay eller C More, og ‘Grosse Pointe Blank’ ligger tilgængelig på Disney+.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like