Nightmare Alley (2022)

CASPER: ⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐

Takket være en række unikke film har Guillermo del Toro fået mange fans, ikke mindst i Hollywood. Af samme årsag er dette oprigtigt en stjernespækket film, med skuespillere som Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman, Mary Steenburgen og David Strathairn, men er stjernekraft og teknisk overdådighed nok? Ann og Casper diskuterer. Premiere d. 27. januar, 2021.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

En ambitiøs cirkusartist (Cooper) med talent for at manipulere mennesker med nogle få velvalgte ord, kontakter en kvindelig psykiater (Blanchett), som er endnu farligere end han er.

You May Also Like