Pam & Tommy (2022)

KIM: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐

Historien om Pamela Anderson og Tommy Lee og deres slibrige hjemmevideo får den helt store genfortælling af Disney+ her i serien ‘Pam & Tommy’. Men er der overhovedet brug for det? Det er Ann og Kim meget uenige om, når de her prøver at finde op og ned i serien. Premiere d. 2. februar, 2022.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

‘Pam & Tommy’ foregår i internettets vilde, tidlige ungdom og er baseret på den utrolige og sande historie om Pamela Anderson (Lily James) og Tommy Lees (Sebastian Stan) sexvideo. Videoen blev stjålet fra parrets hjem af en utilfreds entreprenør (Seth Rogen) og gik fra underjordisk VHS-piratkopi-raritet til global sensation, da den ramte internettet i 1997. En kærlighedshistorie, kriminel eskapade og historie til skræk og advarsel, alt sammen i ét.

You May Also Like