Pluto.tv – #1: ‘Youth’ (2015)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: ‘Youth’

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er omsider nået frem til toppen af listen, nummer 1: ‘Youth’.

Paulo Sorrentino blev en af Italiens primære eksportvarer efter hans ‘La Grande Bellezza’ fra 2013. Anmelderne faldt i svime og Oscarbuzzen buzzede, men det var stadig en ret absurd og krævende film. Med ‘Youth’ (2015) var det som han gerne ville lave en film for alle… især os lidt oppe i alderen.

Michael Caine og Harvey Keitel spiller to livslange venner, der funderer over livet og døden på et kursted i Schweitz. Undervejs brokker de sig over seniorlivets genvordigheder, mens de deltager i forskellige aktiviteter på kurstedet. ‘Youth’ er en meget kær og underholdende lille film, om meget stor emner, men selvom filmen måske nok har store ambitioner, så bliver det hele tiden spiseligt takket være emminente præstationer fra de to herrer i centrum. Et ægte, lille mesterværk.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like