Pluto.tv – #7: ‘Shattered Glass’ (2003)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: Shattered Glass

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nået til nr. 7 på listen. Efter rollen som Anakin i Star Wars 2 & 3 var Hayden Christensen ikke en populær mand. Hans karriere hang uløseligt sammen med rollen som Star Wars-skurken over dem alle, men én særlig film viste, at han kunne meget mere. I ‘Shattered Glass’ spiller han rollen som en nærmest sociopatisk journalist, der kommer længere og længere ud på tynd is takket være sine egne løgnhistorier. Casper og Ann fortæller her, hvorfor ‘Shattered Glass’ er værd at se. ‘Shattered Glass’ kan streames ganske gratis på Pluto.tv.

Hayden Christensen spiller hovedrollen i denne anmelderroste sande historie om en vanæret journalist, instrueret og medforfattet af Billy Ray, Oscar®-nomineret forfatter til CAPTAIN PHILLIPS.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like