Pluto.tv – #8: ‘Blue Jasmine’ (2013)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: Blue Jasmine

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nået til nr. 8 på listen. Cate Blanchett har altid været garant for blændende skuespil, men sjældent har hun brændt så meget igennem, som i Woody Allens ‘Blue Jasmine’. Ann og Casper fortæller her, hvorfor du bør bruger et par timer i selskab med den hyper-neurotiske kvinde. ‘Blue Jasmine’ kan streames ganske gratis på Pluto.tv.

Overklassefruen Jasmine må se sin sociale prestige, Chanel-dragterne og luksuslivet smuldre væk, da ægteskabet med rigmanden Hal opløses, efter han tiltales for bedrageri i milliardklassen.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like