Pluto.tv – #9: ‘Hampstead’ (2017)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: Hampstead

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nåe til nr. 9 på listen. Har finder vi Diane Keaton og Brendan Gleeson i den seinor-romantiske komedie ‘Hampstead’. På afstand en poleret rom-com, men jo mere tid du giver den, jo bedre bliver den. Casper og Ann fortæller lidt om filmen her. ‘Hampstead’ kan streames ganske gratis på Pluto.tv.

‘Hampstead’ er en sjov og livsbekræftende feelgood-film om, at kærligheden findes de mest uventede steder og beviser én gang for alle, at alder ikke er en hindring for at starte helt forfra.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like