Serier med sort humor: ‘Barry’ og ‘The Boys’

(Sponsoreret indhold)

Sort humor giver dig lov til at grine af de mest forfærdelige og alvorlige ting, så det er med et smil på læben at Kim og Ann her anbefaler serier om lejemordere og drabelige superhelte.

Kim anbefaler ‘Barry’ fra HBO MAX, hvor komikeren Bill Hader spiller den livstrætte lejermorder Barry, der i higen efter lidt livsglæde melder sig ind i en aftenskole for skuespil. Hans lukrative erhverv har dog svært ved ikke at spilde over i hans mere gemytlig fritidshobby. Og Ann anbefaler ‘The Boys’ fra Prime Video, der virkelig vender superhelte-myten på hovedet og finder humor i de mest groteske scenarier.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like