Serier på Pluto.tv – #10: ‘Big Time in Hollywood, Fl’ (2015)

Se serien på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: Big Time in Hollywood, Fl

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres seriearkiv, for at finde serier, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi starter i dag med nr. 10 på listen: ‘Big Time in Hollwyood, Fl’. En totalt overset komedieserie, der ganske vist kan blive fjollet, men som også banker af kærlighed til de film, som den parodierer og genskaber i sine afsnit.

Alex Anfanger og Lenny Jacobson er de vildfarende, wannabe-filmskabende brødre, henholdsvis Jack og Ben. De er hovedpersonerne i Comedy Centrals første sitcom, der fortæller, hvad der sker, når det virkelige liv overgår de vildeste filmfantasier. Jack og Ben, der er tvunget til at forsørge sig selv for første gang, efter at deres forældre har smidt dem ud af huset, udtænker en omfattende plan for at bevare mor og fars støtte. Men planen giver bagslag og sætter en storslået, stadig farligere rejse i gang, der truer deres drømme og liv. “Serien”, siger co-executive producer Ben Stiller, “kombinerer Hitchcocks instruktørstil, Streep’s skuespildygtighed, budgettet for ‘House of Payne’ og næringsværdien af ren ost. Jeg tror, folk bliver bløst helt bagover.”

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like