Spider-Man: No Way Home (2021)

CASPER: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐

Spider-Man – No Way Home er stille og roligt blevet årets absolut mest indtjenende blockbuster og oven i købet Sonys største filmhit til dato. Action, drama og superheltenostalgi vælter ud af filmen. Ann og Casper ser nærmere på det gigantiske superheltefænomen, og kaster stjerner efter filmen.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

For første gang kan Spider-Man ikke længere gemme sig bag masken, og han kan ikke længere adskille sit liv som superhelt fra hans normale liv. Da han spørg Doctor Strange om hjælp kommer der endnu mere på spil, hvilket tvinger ham til at finde ud af, hvad det i virkeligheden betyder at være Spider-Man

You May Also Like