The Hand of God (2021)

CASPER: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐

Paolo Sorrentino har været lidt af en anmelder-darling det seneste årti, så forventningerne er skruet i vejret, når han her i ‘The Hand of God’ fortæller sin egen historie som barn i Napoli. Ann og Casper har været på tidsrejse til Italien og vender her hjem med deres oplevelse af filmen, der i øvrigt er Italiens bud på en international Oscar for 2021. Premiere d. 2. december 2021.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Paolo Sorrentino (Den store skønhed) har skabt sin mest personlige film til dato med ‘The Hand of God’, der skildrer den største tragedie i instruktørens liv: Hans forældres død i en ulykke, da han var kun 17 år gammel. Men filmen bliver aldrig selvmedlidende eller overdrevent dramatisk. I stedet skaber Sorrentino et univers af sublime karakterer, der simpelthen er larger than life. Det er en film, der utilsløret hylder filmmediets mirakuløse kraft, når hans unge helt styrer mod mediet for at undslippe sin sorg. Og samtidig er det en film, der finder det smukke i det smertelige, og skaber filmiske mirakler i simple hverdagsscenarier.

You May Also Like