The Matrix Resurrections (2021)

CASPER: ⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐

De fleste husker hvor epokegørende den første Matrix-film var med sine banebrydende effekter, filosofiske temaer og hårrejsende action, men formår ‘The Matrix Resurrections’ at gøre sine forgængere kunsten efter? Ann og Casper har brugt nedlukningstiden i hjemmebiffen, og set Keanu Reeves være den bedste til at spille Keanu Reeves nogensinde. Premiere d. 24. december 2021 på diverse streamingtjenester.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Fra den visionære filmskaber Lana Wachowski kommer nu The Matrix Resurrections – den længe ventede fjerde film i den nyskabende franchise, der redefinerede filmgenren. Den nye film genforener Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss i de ikoniske roller som Neo og Trinity.

You May Also Like