The Power of the Dog (2021)

CASPER: ⭐⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐⭐

Der er næsten ingen grænser for hvor meget ros ‘The Power of the Dog’ har fået med på sin vej, takket være instruktør Jane Campion og skuespillere som Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons og Kodi Smit-McPhee. Det er 12 år siden Campion har instrueret en film sidst, og med film som ‘The Piano’ og ‘Holy Smoke’ på sit CV er forventningerne hos både Casper og Ann måske for store. Premiere d. 18. november 2021 i danske biografer, og d. 1. december 2021 på Netflix.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

‘The Power of the Dog’ foregår i Montana i 1925. Den velhavende ranch-ejer Phil Burbank (Benedict Cumberbatch) formår både at sprede skræk og ærefrygt blandt folk omkring sig. Da hans bror (Jesse Plemons) tager sin nye hustru (Kirsten Dunst) og hendes søn (Kodi Smit-McPhee) med hjem til den ranch, hvor brødreparret bor, piner Phil de nyankomne. Det er dog kun lige indtil han indser, at han måske har muligheden for at opleve kærlighed for første gang i sit liv.

You May Also Like