The Sex Lives of College Girls – Sæson 1 (2021)

KIM: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐

Seriens titel holder ikke helt, hvad den lover, men det er kun godt, for ‘The Sex Lives of College Girls’ er en fin serie, også selvom den er ret uskyldig. Ann er på hjemmebane her, mens Kim endnu engang føler sig udfordret på sin fordomme, hvilket kun er sundt. Premiere d. 9. december, 2021.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Følg fire unge collegebofæller, når de ankommer til det fornemme Essex College i New England. Pigerne rummer masser af modsætninger og hormoner og er både indtagende og irriterende, mens de fører deres nye, frie tilværelser på kollegiet.

You May Also Like