Tiger King – Sæson 2 (2021)

KIM: ⭐
ANN: ⭐

Over hele verden så folk måbende med, da Netflix sidste år rullede historien om Joe Exotic ud i doku-serien ‘Tiger King’, men anden sæson har gjort vores anmeldere mere tossede end nogensinde før. Kim og Ann forklarer her, hvorfor du ikke – under nogen omstændigheder – skal se anden sæson af ‘Tiger King’. Premiere d. 17. november 2021 på Netflix.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Ejeren af en zoologisk have går amok blandt en flok excentriske personer i denne sandfærdige historie om lejemord i underverdenen inden for avl af store kattedyr.

You May Also Like