Anbefaling: ‘Dr. Death’ og ‘The Missing’

Sponsoreret indhold

En psykopatisk kirurg, der lemlæster mere end han helbreder, og en hjerteskærende og spændende krimi om et forsvundet barn. Vi anbefaler et par af vores favoritter på C More.

Vi har kigget nærmere på true crime-serien Dr. Death, der går tæt på den spektakulære sag fra USA om neurokirurgen Christopher Duntsch, der fejlopererede flere patienter i en sådan grad, at flere af dem blev permanent skadede og et par af dem også døde. Historien er blevet til en meget populær podcast i USA og nu også til en true crime-serie, der bl.a har Alec Baldwin, Christian Slater og Joshua Jackson i hovedrollerne.

Serien The Missing er en af de mest fængende og uhyggelige krimiserier på C More. Serien handler kort fortalt om enhver forældres værste mareridt, da et ægtepars dreng bogstaveligt talt glider ud af hænderne på den ene forældre på en ferie og derfra forsvinder sporløst.

GRATIS ADGANG TIL C MOREPå C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnenen til aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se gennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også på en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like