Du som er i himlen (2022)

CASPER: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐⭐

Tea Lindeburg debutere ekstremt overbevisende med den ambitiøse ‘Du som er i himlen’. Alle hjørner af filmmediet udnyttes i fortællingen om en piges pludselige møde med livet, døden og Gud. Ann og Casper er ikke heeeelt enige, men se den, det skal du. Premiere d. 10. februar, 2022.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Et døgn forandrer den 14-årige Lises liv for altid. Hun er den ældste i en søskendeflok og skal som den første i familien i skole, fuld af håb og tro på livet. Men da hendes mor går i fødsel, viser det sig hurtigt, at noget er galt. Som natten trænger sig på og fødslen intensiveres, må Lise forberede sig på, at den dag, der startede i barndom, kan slutte med, at hun bliver kvinden i huset.

You May Also Like