Serier på Pluto.tv – #8: ‘NCIS’ (2003-)

Se serien på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: NCIS

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres seriearkiv, for at finde serier, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nået til nr. 8 på listen: ‘NCIS’. En nærmest udødelig krimiserie-klassiker, der aldrig er svær at vende tilbage til.

NCIS (Naval Criminal Investigative Service) er mere end blot et actiondrama. Med masser af humor er det et show, der fokuserer på den til tider komplekse og altid underholdende dynamik i et team, der er tvunget til at arbejde sammen i stressede situationer. Specialagent Leroy Jethro Gibbs, en tidligere marinesergent, hvis evner som efterforsker er uovertrufne, leder denne trup af farverige personligheder. Fra mord og spionage til terrorisme og stjålne ubåde rejser disse specialagenter kloden rundt for at efterforske alle forbrydelser med flåde- eller marinekorpsforbindelser.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like