Om What to Watch

HJÆLP – HVAD SKAL JEG SE?

Casper Christensen, Ann Lind Andersen og Kim Sørensen.

Er du i tvivl om hvilke serier, du skal bruge tid på? ‘What to Watch’ kan hjælpe dig. 

‘What to Watch’, guider dig igennem junglen af biograf- og streaming-tilbud og skiller skidt fra kanel. Ugentligt udgiver vi videoer på Facebook og YouTube og her kan man frit være med til at diskutere eller stille spørgsmål til de tre værter. 

Vi er filmanmeldere Ann Lind Andersen og Casper Christensen, som nogle af jer sikkert kender fra ‘Go’ morgen Danmark’ på TV2. Og tredje mand er serienørden Kim Sørensen, der driver websitet ‘Vi elsker serier’. 

At lave vores egen kanal for film og serier er en drøm vi længe har haft, men derudover, er det spørgsmål vi oftest får fra folk vi møder eller på nettet: ‘Hvad skal jeg se?’. At finde ud af hvad der er værd at bruge tid på, kan være en jungle at finde rundt i. Særligt i en tid, hvor mængden af film og serier kun vokser og vokser. Og det vil vi gerne hjælpe med.

Sitet what2watch.dk drives uafhængigt af os tre, men alle kommercielle aktiviteter varetages af Vi Elsker Media ApS.

Vi anmelder og diskuterer film og serier, både nye og aktuelle, men går også gerne i arkiverne og se på oversete perler. Tanken er, at der skal være høj interaktion med jer seere, så giv endelig dit besyv med i kommentarsporene, hvis du kigger med på ‘What to Watch’. Rigtig god fornøjelse!

Hilsen,
Ann, Kim & Casper