Serier på Pluto.tv – #7: ‘South Park’ (1997-)

Se serien på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: NCIS

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres seriearkiv, for at finde serier, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nået til nr. 7 på listen: ‘South Park’. Nu i sin 26. sæson, men stadig den mest grænseoverskridende og samfundskritiske serie af dem alle.

‘South Park’ er en amerikansk animeret tv-serie skabt af Trey Parker og Matt Stone. Serien følger fire drenge, Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman og Kenny McCormick, der bor i den lille fiktive by South Park i Colorado. Serien er kendt for sin kontroversielle humor og dens satire af politik, samfund og populærkultur. Hver episode har normalt en historie, der fokuserer på et specifikt emne. Serien har også været kendt for sin brug af toilethumor og dens udfordring af politisk korrekthed. ‘South Park’ har været i produktion siden 1997 og har siden da udviklet sig til at være en af de længst kørende animerede tv-serier i USA. Serien har modtaget adskillige priser og nomineringer, herunder fire Primetime Emmy Awards.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like