Pluto.tv – #2: ‘What’s Eating Gilbert Grape’ (1993)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: ‘What’s Eating Gilbert Grape’

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nået helt frem til nr. 2 på listen: ‘What’s Eating Gilbert Grape’. Den er måske sentimental og en smule forudisigelig, men til gengæld får du en af de mest hjertevarme film nogensinde, krydet med en håndfuld gennemført perfekte præstationer af dygtige skuespillere.

Gilbert Grape er en ung mand med et stort ansvar i en lille by. Hans største bekymringer er hans mor, som er så overvægtig, at hun ikke kan forlade huset, og hans mentalt svækkede lillebror, Arnie, som er god til at skabe problemer. Med et job hos en købmand og en igangværende affære med den lokale kvinde Betty Carver, får Gilbert endelig rystet op i sit liv af den frisindede Becky.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like