Miss Viborg (2022)

CASPER: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐⭐

Socialrealisme, komedie, drama, road movie – Miss Viborg lykkes med at være lidt af det hele og viser sig som en virkelig solid filmdebut fra instruktør Marianne Blicher og hovedrolleskuespillerne Ragnhild Kaasgaard og Isabella Møller Hansen. Ann og Casper har været med en tur i Viborgs gader og anmelder her filmen. Premiere d. 7. april, 2022.

I en jysk provinsby er der tilsyneladende intet nyt under solen. Førtidspensionisten og tidligere skønhedsdronning, Solvej, lever helt isoleret med vante rutiner og dyrkning af gamle knuste drømme. På sin pensionistknallert tøffer hun rundt med hunden, Poul Reichhardt, og supplerer førtidspensionen med salg af sine receptpligtige piller i lokalområdet.

Naboens datter, den rodløse og grænsesøgende, 17-årige Kate, aner ikke hvad hun skal stille op med sig selv og sit liv, og i et anfald af kedsomhed bryder hun ind i nabolejligheden, men overraskes af Solvej. Nu begynder et spil om hvem, der snyder hvem, men der opstår også et uventet venskab. Måske har livet mere at byde på for begge, hvis de bare tør.

You May Also Like