Reacher – Sæson 1 (2022)

KIM: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐

Lee Child har skrevet et væld af romaner om den slagfærdige Jack Reacher, der med sans for retfærdighed, sørger for at de gode vinder og de onde får et lag hårde øretæver. Reacher gør her sin entré i serieland og Kim og Ann har set nærmere på, hvordan det forløber. Premiere d. 4. februar, 2022.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Da den pensionerede militærbetjent Jack Reacher anholdes for et mord, han ikke har begået, ender han midt i et dødbringende komplot med korrupte betjente, lyssky forretningsmænd og rænkesmedende politikere. Uden andet end sin intelligens må han finde ud af, hvad der sker i Margrave, Georgia. Første sæson af Reacher er baseret på den internationale bestseller The Killing Floor af Lee Child.

You May Also Like