Tag min hånd (2022)

CASPER: ⭐⭐⭐⭐
ANN: ⭐⭐⭐

Lars Kaalund og Mille Dinesen har arbejdet sammen på TV-serien ‘Rita’, men springer med ‘Tag min hånd’ ud i en historie, der er noget ganske andet. Man kan godt se, at Lars ikke er vant til at arbejde med filmmediet, men til gengæld er det tydeligt, at han ér vant til at arbejde med dygtige skuespillere. Ann og Casper fortæller om deres oplevelser med ‘Tag min hånd’ her. Premiere d. 27. januar, 2022.

TILMELD DIG ØNSKESKYEN!

Tilmeld dig Ønskeskyen og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. Tilmeld dig og deltag her:Ønskeskyen er en digital ønskeseddel, der hjælper dig med at holde styr på dine gaveønsker. Du kan nemt og hurtigt oprette lister, hvor du gemmer dine ønsker, og så du kan dele dem med venner og familie. Her kan de endda reservere dine gaveønsker, så det er slut med at få dobbeltgaver – supersmart! Ønskeskyen findes som app til din mobil og tablet og som Ønskeskyen.dk på din computer.

Maja bor sammen med sin mand, Claes, og teenagesønnen, Magnus, i et skønt hus, der snart får en flot dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes meddeler, at han vil skilles og foreslår, at Maja lige logger ind på borgerservice.dk og vælger rubrikken straksskilsmisse.

You May Also Like