Anbefaling: ‘The Game’ og ‘Memories of Murder’

Sponsoreret indhold

Er det en leg eller er det virkelighed, når Michael Douglas vikles ind i ‘The Game’? Og hvad er op og ned på sandheden i den sydkoreanske ‘Memores of Murder’? Vi anbefaler et par af vores favoritter på C More.

I David Finchers mest hjernevridende thriller er ikke til at stole på. Det ene øjeblik er den en leg, hvor en stivstikkende rigmand mærker livet vende tilbage til hans går hverdag. Det andet øjeblik er den en menneskejagt, hvor en uskyldig forretningsmand må kæmpe for at overleve et angreb på hans liv og formue.

Hvis du generelt er glad for David Fincher og mørke thrillers, så skylder du dig selv at kaste dig over Bong Joon Hos ‘Memories of Murder’. Filmen udmærker sig – præcis som instruktørens Oscarvindende ‘Parasite’ – ved et konstant overrumplende manuskript, en evne til at twiste genrekonventionerne, overskud til at dvæle ved detaljen og en historie, hvor der ikke et øjeblik slækkes på spændingen.

GRATIS ADGANG TIL C MOREPå C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnenen til aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se gennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også på en række spændende og gode film. Se med hos C More allerede fra i dag!
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like