Pluto.tv – #10: ‘The Dresser’ (2015)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: The Dresser

Streamingtjenesten Pluto.tv har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, som vi hermed tager hul på, og vi begynder i det engelske. Ian McKellen og Anthony Hopkins viser, hvad de duer til, i det underholdende teater-drama ‘The Dresser’ fra 2015. Casper og Ann fortæller lidt om filmen her. ‘The Dresser’ kan streames ganske gratis på Pluto.tv.

I denne både morsomme og rørende historie reflekterer Sir over sine bedrifter og forsøger at forlige sine turbulente venskaber med dem, han har ansat, inden tæppet går for sidste gang.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like