Pluto.tv – #6: ‘The Iron Lady’ (2011)

Se filmen på Pluto.tv og start med at stream gratis allerede i dag her: The Iron Lady

Streamingtjenesten Pluto TV har spurgt os om vi ville gå på opdagelse i deres filmarkiv, for at finde film, som vi kan anbefale. Det er der kommet en Top 10 ud af, og vi er nået til nr. 6 på listen. Meryl Streep er med god grund en af filmhistoriens mest hyldede skuespillerinder. ‘The Iron Lady’ er et godt eksempel på hvorfor. I rollen som Margeret Thatcher leverer hun nemlig en af den slags præstationer, der kunne være faldet helt til jorden i hænderne på en anden. Casper og Ann anbefaler her filmen med en snak om, hvorfor ‘The Iron Lady’ er meget mere end bare en fortælling om Englands tidligere premierminister. ‘The Iron Lady’ kan streames ganske gratis på Pluto.tv.

‘The Iron Lady’ er et nærgående og overraskende portræt af den første og hidtil eneste kvindelige premierminister i Storbritannien – Margaret Thatcher. Thatcher er en af det 20. århundredes mest kontroversielle og magtfulde politikere.

GRATIS ADGANG TIL PLUTO.TVPluto TV tilbyder ganske gratis flere end 100 tematiske og unikt kuraterede originale kanaler på tværs af flere genrer, herunder film, tv-serier, reality, børne-tv, sport, nyheder og meget mere. Pluto TV er tilgængeligt gratis overalt uden, at registrering er nødvendig. Tjenesten er tilgængelig på alle større streamingenheder (tv, smartphone, tablet, pc).

Besøg Pluto TV lige her!
You May Also Like